Witam, na Bemowie nie jeździłem bo autko dopiero się kończy robić, ale chciał bym się podzielić z wami moją opinią oraz ludzi którzy byli koło mnie bądź ze mną jako widzowie. Odczucia są takie że impreza w porównaniu do tamtego roku była słabsza, po 1 brak trybun dla widzów a jednak był wielki tłok przy barierkach, niższe osoby nic nie widziały, poza tym wiele osob chciało sobie usiąść, drugą sprawą są autka, klasa street jak najbardziej udana a zarazem zaskoczenie ludzi że drag wypadł bardzo kiepsko.. przede wszystkim brak porządnych firm takich jak ZTR ŁÓDŹ których znam osobiście i wiem że standardowo wypadli by bardzo dobrze, nie było VTG, PROMOTORA też, wielkim pośmiewiskiem okazał się Civic firmy Proturbo ( osobiście jak widziałem ich fuszere co zrobili autka bym im nie dał do roboty ale nie o tym teraz..), następna sprawa goście z innych krajów zero porządnych fur, tyle co pobieracie kasy za wejścia i jest to tak nagłośnione to fajnie by było jak byście się postarali o kogoś kto zrobi te 9.xxs na 1/4 a takich aut koło naszego kraju np ( niemcy) jest bardzo dużo i było by szoł!! a tak to wielka dupa za przeproszeniem.. co do klasy street to fajnie że ona jest bo chociaż można obejrzeć jak dobre auta są uliczne i klepią tyłki czasowe np Civicowi który nic nie ważył a robił 14s

myślę że Częstochowa będzie lepsza.. aha i zapomniałem dodać że imprezy Gecko cup miały fajniejszy klimat

pozdrawiam