Dopiero dzisiaj AW dosłał ostateczną wycenę ALT i niestety musicie się przygotować na gotówkową dopłatę na miejscu w wysokości maksymalnie 100 PLN. Mieliśmy niestety taką sytuację, że od kilkunastu tygodni (nie z naszej winy) nie można się było doprosić o wszystkie koszty. Co impreza to AW daje nowe punkty w umowie, które musimy spełnić a to niestety kosztuje

. Tor Poznań ma w Polsce monopol na ... tor więc negocjacje w zasadzie nie istnieją a i tak ciężko o wolny termin.
Jako członek PZM powinniśmy mieć chyba jakieś zniżki ale tak niestety nie jest. Mogę Was jedynie przeprosić za taką sytuację ale nic na to w tej chwili poradzić nie mogę. Sądziłem, że ta zaliczka, którą wpłacaliście będzie wystarczająca bo podobno roczna inflacja w Polsce to tylko 4%

Mam za to nadzieję, że wszyscy wyjeżdżą się do woli i wyjadą z toru z bananem na twarzy

Do poniedziałku 09.06.2008 (w zasadzie zrobię to wcześniej bo mam taraz zaplanowany miniurlop) otworzę również zapisy na następną imprezę 14 września z lekko zmodyfikowanymi zasadami przyjmowania zapisów i ze stałą liczba uczestników. Nadal jednak obowiązywać będzie kolejność wpłaty na konto bo to sprawdzona choć nie idealna metoda zapisów. Piszę o tym wcześniej, żeby nie robić niespodzianki. Główna zmiana w zapisach będzie taka, że jeżeli liczba wpłat przekroczy liczbę uczestników to przeprowadzimy losowanie wśród tych, którzy wpłacili w ostatnim dniu na konto i resztę wpłat zwrócimy lub od razu przeniesiemy je na listę na ostatni ALT (w sobotę 18 października, jazdy od rana do wieczora a nie od południa jak to zwykle bywa w niedzielę). Zwrot czy przeniesienie na 18 października będzie zależał od decyzji tych kierowców (jeżeli zdecydują się na przeniesienie to otrzymają pierwsze numery na 18.10).